maandag 5 januari 2009

Gratis films en tv-reeksen op het internet

Via deze pagina probeer ik de beste en meest gebruiksvriendelijke websites te verzamelen waar je gratis films en televisieseries kan bekijken. Hier vind je enkel websites met snelle, werkende links en waar je niet constant wordt lastiggevallen met popups of vragen om software te installeren. Moesten jullie nog andere websites kennen die hieraan beantwoorden, mag je het mij altijd laten weten (via reactie onderaan). Ik zal ze zeker testen en toevoegen aan deze site als ze goed genoeg zijn. Hou er rekening mee dat downloaden voor eigen gebruik niet in alle landen toegestaan is.

Mijn lievelingswebsites voor het ogenblik zijn:

http://www.surfthechannel.com
Zowel films als reeksen, geen tientallen links per film/episode maar gewoon één goedwerkende link. Vaak gaat het om films die zijn opgesplitst in meerdere delen (tudou) maar de interface van deze site en de snelheid van de links zorgen ervoor dat dit niet echt stoort. Nog maar net ontdekt maar nu al een aanrader.

films: http://66stage.com
Ze bieden een mooie selectie goedwerkende links naar films die regelmatig wordt aangevuld, je kan kiezen voor films van veoh, tudou, google en megavideo

reeksen: http://www.theallybox.com
Het paradijs voor wie veel buitenlandse tv-reeksen bekijkt en niet kan wachten tot ze op de belgische of nederlandse televisie te zien zijn. De links werken bijna allemaal, alaan zijn het vooral de meer commerciele reeksen die je er kan vinden al komt daar de laatste tijd ook verandering in.

documentaires: http://freedocumentaries.org
Deze website bevat een groot aantal controversiele documentaires die de moeite waard zijn om eens te bekijken. Je kan hier onder andere de films van Michael Moore (bowling for columbine,...), Morgan Spurlock (Super size me,...) en Peter Joseph (Zeitgeist,...)

films in het frans: films-sur-internet
Hier heb ik meer dan 1000 verschillende films in het frans gevonden, veelal gedoubleerd maar je kan er ook veel franse klassiekers vinden.

films in het spaans: internet peliculas

Via de links onderaan en rechts kan je nog honderden andere websites vinden, maar je zal waarschijnlijk geen betere vinden dan ik hier verzamel. Moest je er toch 1 vinden, laat het mij gerust weten, Maar hou er wel rekening mee dat ik hier enkel kwaliteitslinks toevoeg, dat wil zeggen: snel, gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en zonder spyware of popups.

8 opmerkingen:

Joris zei

Wat vind je van www.divlix.com ?

Blauw vogeltje zei

www.divlix.com: net twee links geprobeerd die beiden niet werken. jammer geen echte aanrader

Nick zei

al Joox geprobeerd? nieuwe films downloaden in divx

Just_me zei

hoi
ik ben een leek met pc,maar ben nu al maanden bezig om een film te downloaden...
zou jij me willen helpen?

ik zoek een film in video_ts bestand (?)
waar kan ik die vinden?
kan nl niet avi omzetten ...

groetjes shar

Just_me zei

hoi

mag ik jou iets vrgane?
weet jij toevallig ook een site waar ik de film meteen in viedeo_ts bestand kan downloaden?

krijg m anders niet op dvd...

hellup!

gr shar

Anoniem zei

ik weet waarschijnlijk de beste site voor films je kan hier bijna alle films bekijken dus ook de allernieuwste (films die in nl nog niet eens in de bios zijn) www.watch-movies.net dit is pas een ECHTE AANRRADER!

Anoniem zei

Op eVid.nl is het ook mogelijk om gratis direct online films te bekijken. Films zijn allemaal in Divx formaat wat voor een uitstekende kwaliteit zorgt. Er staan ook films op waarbij het mogelijk is om zelf ondertiteling aan toe te voegen!.

Anoniem zei

nog een tip kijk is op moviebaai.net films hebben zelfs NL ondertiteling! ;)